Termeni și condiții - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Termeni și condiții

INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE PREZENTUL DOCUMENT INTITULAT „TERMENI SI CONDITII” („DOCUMENTUL”)

Toate drepturile de proprietate intelectuala si de autor aferente website-ului www.adadental.ro („Site-ul”) apartin in exclusivitate Societatii Ada Dental Center S.R.L.

Site-ul este destinat vizitatorilor Site-ului (persoane care nu au calitatea de pacienti) cat si pacientilor Ada Dental Center.

Prin accesarea Site-ului si/sau a accesarii serviciilor medicale furnizate de Ada Dental Center, Utilizatorii consimt sa respecte continutul prezentului Document precum si legislatia in vigoare aplicabila in jurisdictia furnizorului de servicii.

In cazul in care copiati, tipariti sau descarcati orice text sau material grafic de pe Site, o faceti sub licenta Ada Dental Center actiunea fiind permisa exclusiv pentru uz personal, necomercial, non-profit, cu conditia de a nu modifica sau elimina nota privind dreptul de copyright, marca sau alte insemnari privind proprietatea intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la Site, incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale unui vizitator, de a modifica continutul Site-ului, de a accesa Site-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul intr-o forma perceptibila, de a copia sau cita din continutul Site-ului fara indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a Site-ului si vor fi raportate de indata autoritatilor competente.

Informatiile inscrise pe Site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in contradictie cu prezentul Document, fara acordul scris al Ada Dental Center, este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala si atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale incidente.

Ada Dental Center are libertatea de a gestiona informaţiile publicate pe Site, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

MODIFICARE, INTRERUPERE SAU INCETARE

Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment, modificarile producand efecte din momentul publicarii acestora pe Site.

In cazul in care nu sunteti sau nu mai sunteti de acord cu prezentul Document, va rugam sa nu (mai) folositi acest Site.

Ada Dental Center isi rezerva dreptul de modifica, intrerupe sau de a inceta activitatea Site-ului sau a unei parti a acestuia fara vreo notificarea prealabila.

In cazul incetarii prezentului Document, fie dumneavoastra, fie Ada Dental Center, aveti obligatia de a distruge imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale.

Acest Document reprezinta acordul de vointa dintre dumneavoastra si Ada Dental Center, acceptat si asumat a fi respectat pentru utilizarea Site-ului si pentru a beneficia de serviciile pe care vi le ofera Ada Dental Center. Prin accesarea Site-ului, agreati ca Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca este persoana intru totul responsabila, constienta de si care isi asuma toate actiunile sale de utilizare a Site-ului, precum si efectele aferente actiunilor sale.