S.M.I.L.E. Beauty - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

S.M.I.L.E. Beauty

Astăzi nu mai vorbim de estetică dentară, ci de estetică dento-facială. Programele digitale pe care le folosim în clinică ne permit ca restaurările dentare și tratamentul ortodontic să fie făcute în armonie cu aspectul facial. Pentru cei care își doresc o îmbunătățire a aspectului zâmbetului fără să aibă nevoie de tratamente complexe, există S.M.I.L.E BEAUTY, cu ședințe de igienizare completate de terapii simple de înfrumusețare.

Albirea dentară profesională – este terapia cea mai simplă de a avea dinți albi și strălucitori. Tehnica modernă cu Lampa ZOOM este o metodă excepțională, sigură, rapidă și fără efecte secundare de a obține un zâmbet perfect.

PREȚ: 1.500 lei

Pachet albire Home Care (3 ședințe în cabinet cu Lampa Zoom + pachet de întreținere acasă cu 2 gutiere, gel de albire și desensibilizant) – 1.900 lei

Reconturarea dentară – remodelarea dentară minim invazivă care nu implică niciun risc de apariție a sensibilităților sau a cariilor dentare.

PREȚ: 500 lei / dinte

Reconturarea gingivală – în estetica dentară, un rol important îl joacă și aspectul gingiei: culoarea, consistența și forma. Prin programul DSD pe care îl folosim, putem face o reconturare gingivală precisă și perfectă, nedureroasă, cu ajutorul ghidului de reconturare obținut digital.

PREȚ: 500 lei / dinte

Stimulare muco-osoasă cu PRP. Plasma îmbogățită în plachete sangvine și injectată la nivelul gingiei are efecte extraordinare de vindecare și regenerare. Metoda folosită în tratamentele parodontale și chirurgicale este folosită și profilactic sau în inflamații ușoare sau după remodelări gingivale, cu rezultate spectaculoase doar după o singură ședință. Astfel, în ședința de igienizare poate fi inclusă, după caz, și o ședință de PRP. Și, de ce nu, într-o ședință BEAUTY putem stimula și regenerarea cutanată de la nivelul feței și gâtului.

PREȚ: 650 lei / fiolă