0723 071 014

Programări online

Simularea Digitala (conceptul de mock-up)

Iti doresti zambetul perfect, dar ce ai putea face pentru a te asigura ca vei obtine rezultatul dorit in urma tratamentului stomatologic? Acesta este avantajul imbatabil al mock-up-ului! Poti vizualiza inca de la inceputul tratamentului cum va arata noul tau zambet.

In cadrul conceptului Digital Smile Design, simularea zambetului reprezinta prima si poate cea mai importanta etapa. Prin simularea zambetului nu intelegem doar o simulare digitala in care pacientul priveste o poza cu dintii ci si o simulare reala a zambetului, o simulare fizica, fara a fi facuta o interventie asupra tesuturilor dentare. Aceasta simulare reprezinta cheia de rezistenta in cadrul tratamentului Digital Smile Design.

Cum se realizeaza Mock-up-ul?

Inainte de orice interventie, pacientului i se fac o serie de poze si filmulete si se vor scana digital arcadele dentare. Filmarea joaca un rol foare important, deoarece poate reda toata mimica si expresivitatea fetei pentru obtinerea celui mai bun rezultat estetic dento-facial.
Datele obtinute se introduc in aplicatia speciala DSD si se obtine simularea digitala a viitorului zambet, dupa cum am mai explicat intr-un articol anterior.
Modelele virtuale generate de aplicatie se printeaza printr-o tehnica foarte simpla, apoi se realizeaza o simulare fizica pe arcadele dentare ale pacientului.
Astfel, comparand imaginile inainte si dupa, obtinem mereu ceea ce numim “efectul wow al mock-up-ului”.

Articole recente Ada Dental

De ce implant? Fortele din masticatie dau raspunsul...

Cand mestecati, apar cele mai mari forte in organismul uman. Se propaga in jos,...
vezi articolul

Tratamentul interdisciplinar in interventiile chirurgicale

“Chirurgia nu ajuta pacientul, daca acesta nu are un plan de tratament global....
vezi articolul

„Chirurgul si pacientul sunt parteneri. Ambii...

Dr. George Stuparu Medic chirurgie...
vezi articolul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!