Simularea Digitala (conceptul de mock-up) - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Simularea Digitala (conceptul de mock-up)

6/11/19 8:00 AM

Iti doresti zambetul perfect, dar ce ai putea face pentru a te asigura ca vei obtine rezultatul dorit in urma tratamentului stomatologic? Acesta este avantajul imbatabil al mock-up-ului! Poti vizualiza inca de la inceputul tratamentului cum va arata noul tau zambet.

In cadrul conceptului Digital Smile Design, simularea zambetului reprezinta prima si poate cea mai importanta etapa. Prin simularea zambetului nu intelegem doar o simulare digitala in care pacientul priveste o poza cu dintii ci si o simulare reala a zambetului, o simulare fizica, fara a fi facuta o interventie asupra tesuturilor dentare. Aceasta simulare reprezinta cheia de rezistenta in cadrul tratamentului Digital Smile Design.

Cum se realizeaza Mock-up-ul?

Inainte de orice interventie, pacientului i se fac o serie de poze si filmulete si se vor scana digital arcadele dentare. Filmarea joaca un rol foare important, deoarece poate reda toata mimica si expresivitatea fetei pentru obtinerea celui mai bun rezultat estetic dento-facial.
Datele obtinute se introduc in aplicatia speciala DSD si se obtine simularea digitala a viitorului zambet, dupa cum am mai explicat intr-un articol anterior.
Modelele virtuale generate de aplicatie se printeaza printr-o tehnica foarte simpla, apoi se realizeaza o simulare fizica pe arcadele dentare ale pacientului.
Astfel, comparand imaginile inainte si dupa, obtinem mereu ceea ce numim “efectul wow al mock-up-ului”.

quote

Articole recente Ada Dental

Ce este Programul de prevenție dentară S.M.I.L.E....

Preocuparea echipei Ada Dental pentru prevenirea...
vezi articolul

PreVino la ADA Dental Center: De ce să optezi pentru un...

Cei mai mulți adulți, dar și copii, manifestă o...
vezi articolul

De ce bebelușul are nevoie de îngrijirea specială a...

Știați că nou-născutul necesită o igienă orală...
vezi articolul

Program de profilaxie pentru femeile însărcinate și...

Mai puțină lume știe ori este conștientă de faptul...
vezi articolul