Relatia medic-pacient la Ada Dental Center - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Relatia medic-pacient la Ada Dental Center

20/12/19 8:00 AM

Cheia succesului unui tratament stomatologic o reprezinta relatia medic-pacient. Valorile acestei relatii sunt: respectul, confidentialitate si increderea.
Pentru multi venirea la statomatolog nu inseamna cea mai mare fericire asta datorita diverselor experiente suferite de-a lungul timpului in cabinetele dentare si in special cele date de durere. Astazi putem spune cu certitudine ca durerea este eliminata complet in primul rand datorita anestezicelor folosite in orice tip de interventie.
Singura trauma este cea a pacientului care ajunge in situatii limita de pierdere a dintilor. Si aceasta este una de ordin psihologic. Chiar si asa este bine de stiut ca exista solutii de implantare si protezare imediata, astfel incat pacientul sa nu experimenteze disconfort estetic pe toata perioada tratamentului.
Cand vorbim de Ada Dental Center vorbim de un mod de abordare si relationare speciala. Ne dovedim respectul fata de noi si fata de pacienti nu numai prin intelegerea problemelor fiecarui pacient ci prin alegerea solutilor de tratament specific si corecte.
Datorita DSD si a tehnologiei actuale este mult mai usor de a da incredere pacientului fata de tratament. Faptul ca se poate simula viitorul zambet, ca pacientul stie unde se va ajunge, il ajuta sa inteleaga si a accepte mult mai usor etapele de tratament.
Pe langa toate acestea, conceptul ADA DENTAL CENTER este ca, pe langa profesionalism, atmosfera de comunicare si de lucru sa fie cat mai calda si mai prietenoasa. Ne alocam suficient timp pentru fiecare etapa de tratament astfel incat sa putem imbina tratamentul in sine cu momente de relaxare si de discutii ce vor ajuta pacientul sa treaca mult mai usor peste toate etapele.
Si de ce nu ? Un pahar de sampanie la final pentru a ne bucura impreuna de rezulatatul obtinut.

quote

Articole recente Ada Dental

Molari de minte cu probleme de erupție

Aproape că nu există persoană care să nu fi experimentat măcar o dată în...
vezi articolul

Albirea dentară: tipuri de tratament pentru un zâmbet...

Un aspect estetic al danturii, cu dinți albi, sănătoși, oferă încredere și...
vezi articolul

Ce este chistul dentar și cum poate fi acesta tratat

Chistul dentar este o mică umflătură sau o cavitate umplută cu lichid,...
vezi articolul