0723 071 014

Programări online

Protetică Dentară

Tratamente revoluţionare, computerizate vin în ajutorul medicilor stomatologi pentru a vă înlocui dinţii sau măselele piedute.

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

Refacerea dintilor se realizează prin lucrări fixe, iar acestea pot fi:

Fațete dentare (ceramice, EMAX);

Coroane (Zirconiu monolitic, EMAX, metalo-ceramice, provizorii PMMA) și punți dentare;

Proteze dentare mobile (acrilice cu dinți din acrilat, cu dinți de compozit sau cu dinți din ceramică, frezate CAD/CAM, scheletate);

Încrustații dentare;

În edentații mari sau pierderea totală a dinților restaurarea arcadelor maxilare se face prin protezări pe implanturi de tipul restaurărilor ALL ON 4/ ALL ON 6 – implanturi și dinți în aceeași ședință – sau de tipul OVERDANTURE – supraprotezări pe implanturi de tipul:

– Coroane înșurubate;
– Coroane pe bonturi personalizate;
– Lucrări înșurubate cu infrastructură metalică și injectate cu compozit sau ceramice;
– Overdanture pe bare (semimobilizabile);
– Overdanture pe capse sau locatori.

Orice restaurare dentară sau de arcadă începe cu un plan digital al viitorului zambet (DSD) printr-o simplă scanare digitală a arcadelor. Plecând de la rezultatul final vor fi proiectate și realizate etapele de tratament. Lucrările finale sunt proiectate digital și frezate CAD/CAM.

În funcție de problemele cu care vă confruntați, lucrările protetice realizate în cadrul clinicii noastre vă vor reda aspectul estetic deosebit al danturii, posibilitatea unei masticații normale și corecte și eliminarea factorilor care au dus la pierderea dinților.

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!