Plasmoliftingul - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Plasmoliftingul

28/01/19 10:58 AM

Plasmoliftingul/Plasmodentul este un sistem universal, revoluționar de regenerare a țesuturilor prin injectarea locală a plasmei trombocitare proprie. Celulele sangvine umane deja conțin tot ceea ce este necesar pentru vindecare, revitalizare și reîntinerirea țesuturilor.

Trombocitele produc fibrină care coagulează sângele și opresc sângerările în cazul rănilor. Dar trombocitele mai conțin și factori de creștere, vitamin, protein și enzime ce pornesc procesele de autovindecare și autoîntinerire.

Este o metoda inventată și testată știintific de doi rusi Renat R.Ahemerov și Roman F.Zarualii, de tratare, prevenire a apariției bolilor. Este o metodă deja folosită în multe domenii ale medicinei ca urologia, ginecologia, stomatologia, estetică facială, fertilizari etc.

La baza acestei tehnici este o metodă specială de prelucrare a sângelui pacientului prin centrifugare și folosirea unor eprubete speciale de plasmolifting biotehnologice vidate. Față de alte metode de PRP unicitatea acestei tehnici constă în obținerea unei plasma de injectare cu continut foarte ridicat de trombocite.

Plasmodentul-esențial în stomatologie
Zonele injectate sunt zonele inflamate ale gingiei sau alei mucoasei, zone infecțioase, în alveolele dinților extrași sau dinți cu tratamente endodontale, în zonele implanturilor sau adițiilor osoase, în liftingurile sinusale.

Plasma injectată datorită calitatilor ei unice vă ajută la refacerea vasculară a zonelor afectate ajutând la normalizarea hidrodinamicii, respirației tisulare și schimburilor de substanțe. De asemenea ajută la întărirea și refacerea osoasă și stimulează imunitatea locală.
Antibioticele și antiinflamatoriile folosite în stomatologie nu sunt atât de eficiente și nu stimulează regenerarea. Chiar în cazul în care sunt necesare antibioticele plasmodentul va stimula efectul acestora.

Nu există efecte secundare, alergii, efecte negative de apariție a tumorilor. Nu sunt toxice și exclude posibilitatea infectării.

Cand folosim plasmodentul în stomatologie?

-parodontopații generalizate
-gingivite
-postextracțional, postoperator, postimplantare
-tratament stimulator în ortodonție
-periimplantite
-regenerare osoasă
-regenerare tisulară
-întretinere și profilaxie
-reduce foarte mult timpii de vindecare iar la bolnavii cronici, diabetici, cu probleme de vindecare plasmodentul este esențial în vindecare și cicatrizarea corectă.

Efectele plasmodentului:

-reduce inflamația
-elimină procesele infecțioase
-grăbește vindecarea
-stimulează regenerarea osoasă și tisulară
-scade mobilitatea dentară
-redă culoarea și textura gingiei și a mucoasei

PLASMOLIFTING ESTE O PROCEDURĂ FOLOSITĂ LA ÎNTINERIREA ȘI REJUVENAREA FEȚEI.

Mecanismul de recăpatare a tinereții este ascuns în corpul nostru.
Aspectul pielii ne poate bucura sau întrista. Intrăm zilnic în contact cu produse chimice agresive. Cu vârsta celulele nu mai primesc volumul necesar de oxigen, umiditate și nutrient. Se micșorează volumul fibroblastelor celulei care elaborează acid hialuronic, colagen și elastină. Apare astfel uscăciunea, exfolierea și apar primele riduri.
Plasmogelul-este un gel nativ pregătit din plasmă proprie bogată în trombocite cu ajutorul setului de eprubete plasmolifting. Acesta se injectează în dermul superficial al pielii feței, gâtului, decolteului, mâinilor precum și în ridurile feței, pleoape, cearcane.

Se foloseste în estetică faciala în:

-deshidratarea pielii
-cronoîmbătrânire
-fotoîmbătrânire
-tratamentul pigmentării excesive
-profilaxia și tratamentul acneei și postacneii
-îngrijirea pielii sensibile
-dermatită
-exeme
-reducerea ridurilor
-reducerea cearcănelor
-liftingul pleoapei superioare.

quote

Articole recente Ada Dental

Molari de minte cu probleme de erupție

Aproape că nu există persoană care să nu fi experimentat măcar o dată în...
vezi articolul

Albirea dentară: tipuri de tratament pentru un zâmbet...

Un aspect estetic al danturii, cu dinți albi, sănătoși, oferă încredere și...
vezi articolul

Ce este chistul dentar și cum poate fi acesta tratat

Chistul dentar este o mică umflătură sau o cavitate umplută cu lichid,...
vezi articolul