0723 071 014

Programări online

Muscatura corecta determina armonie a intregului corp

Contactele interdentare au impact asupra sanatatii intregului organism. Altfel spus felul in care muscam influenteaza la nivel fizic felul in care functioneaza si alte organe ale corpului.
Modificarile aparute la nivelul dintiilor prin distructii produse de carie sau lipsa dintiilor, atrag dupa sine imbolnavirea la distanta a organelor interne precum si modificari la nivelul intregului sistem osos.

Imbatranirea articulatiei temporo-mandibulare (articulatia dintre mandibular si craniu) determina inclusiv modificari de postura cu aparitia durerilor osoase si articulare.
De asemenea, lipsa dintiilor sau pozitia lor defectuasa pot atrage in unele cazuri modificari de comportament uneori importante , pana la izolarea individului.

Studiile au aratat ca imbunatatirea relatiilor interdentare duce la disparitia sau atenuarea durerilor articulare, osoase, afectiuniilor digestive si afecteaza in mod pozitiv comportamentul psiho-afectiv.
Tehnicile avansate Ada Dental Center, princtre care si Digital Smile Design, ajuta la mentinerea sau restabilirea armoniei corpului tau prin asigurarea unei danturi corespunzatoare pana in cel mai mic detaliu.

Articole recente Ada Dental

De ce implant? Fortele din masticatie dau raspunsul...

Cand mestecati, apar cele mai mari forte in organismul uman. Se propaga in jos,...
vezi articolul

Tratamentul interdisciplinar in interventiile chirurgicale

“Chirurgia nu ajuta pacientul, daca acesta nu are un plan de tratament global....
vezi articolul

„Chirurgul si pacientul sunt parteneri. Ambii...

Dr. George Stuparu Medic chirurgie...
vezi articolul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!