Muscatura corecta determina armonie a intregului corp - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Muscatura corecta determina armonie a intregului corp

27/11/19 8:00 AM

Contactele interdentare au impact asupra sanatatii intregului organism. Altfel spus felul in care muscam influenteaza la nivel fizic felul in care functioneaza si alte organe ale corpului.
Modificarile aparute la nivelul dintiilor prin distructii produse de carie sau lipsa dintiilor, atrag dupa sine imbolnavirea la distanta a organelor interne precum si modificari la nivelul intregului sistem osos.

Imbatranirea articulatiei temporo-mandibulare (articulatia dintre mandibular si craniu) determina inclusiv modificari de postura cu aparitia durerilor osoase si articulare.
De asemenea, lipsa dintiilor sau pozitia lor defectuasa pot atrage in unele cazuri modificari de comportament uneori importante , pana la izolarea individului.

Studiile au aratat ca imbunatatirea relatiilor interdentare duce la disparitia sau atenuarea durerilor articulare, osoase, afectiuniilor digestive si afecteaza in mod pozitiv comportamentul psiho-afectiv.
Tehnicile avansate Ada Dental Center, princtre care si Digital Smile Design, ajuta la mentinerea sau restabilirea armoniei corpului tau prin asigurarea unei danturi corespunzatoare pana in cel mai mic detaliu.

quote

Articole recente Ada Dental

Ce este Programul de prevenție dentară S.M.I.L.E....

Preocuparea echipei Ada Dental pentru prevenirea...
vezi articolul

PreVino la ADA Dental Center: De ce să optezi pentru un...

Cei mai mulți adulți, dar și copii, manifestă o...
vezi articolul

De ce bebelușul are nevoie de îngrijirea specială a...

Știați că nou-născutul necesită o igienă orală...
vezi articolul

Program de profilaxie pentru femeile însărcinate și...

Mai puțină lume știe ori este conștientă de faptul...
vezi articolul