Muscatura corecta determina armonie a intregului corp - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Muscatura corecta determina armonie a intregului corp

27/11/19 8:00 AM

Contactele interdentare au impact asupra sanatatii intregului organism. Altfel spus felul in care muscam influenteaza la nivel fizic felul in care functioneaza si alte organe ale corpului.
Modificarile aparute la nivelul dintiilor prin distructii produse de carie sau lipsa dintiilor, atrag dupa sine imbolnavirea la distanta a organelor interne precum si modificari la nivelul intregului sistem osos.

Imbatranirea articulatiei temporo-mandibulare (articulatia dintre mandibular si craniu) determina inclusiv modificari de postura cu aparitia durerilor osoase si articulare.
De asemenea, lipsa dintiilor sau pozitia lor defectuasa pot atrage in unele cazuri modificari de comportament uneori importante , pana la izolarea individului.

Studiile au aratat ca imbunatatirea relatiilor interdentare duce la disparitia sau atenuarea durerilor articulare, osoase, afectiuniilor digestive si afecteaza in mod pozitiv comportamentul psiho-afectiv.
Tehnicile avansate Ada Dental Center, princtre care si Digital Smile Design, ajuta la mentinerea sau restabilirea armoniei corpului tau prin asigurarea unei danturi corespunzatoare pana in cel mai mic detaliu.

quote

Articole recente Ada Dental

Molari de minte cu probleme de erupție

Aproape că nu există persoană care să nu fi experimentat măcar o dată în...
vezi articolul

Albirea dentară: tipuri de tratament pentru un zâmbet...

Un aspect estetic al danturii, cu dinți albi, sănătoși, oferă încredere și...
vezi articolul

Ce este chistul dentar și cum poate fi acesta tratat

Chistul dentar este o mică umflătură sau o cavitate umplută cu lichid,...
vezi articolul