0723 071 014

Programări online

IMPLANT INSTANT

Ghidul chirugical Digital Smile Design este folosit în cazul persoanelor care și-au pierdut, în anumite împrejurări, dinții. Ne arată încă de la prima consultație, care va fi designul final al danturii şi ce tratamente se vor face înainte de implanturile dentare.

Tehnicile moderne, dar și tehnologia de ultimă generație, implantologia digitală, ajută azi pacienții care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți, să plece acasă cu un implant, într-o singură ședință stomatologică. Fără durere. Aplicarea implantului este simplă și netraumatică, fără tăieturi și fără fire, fără umflături postoperatorii. Operația durează maxim o oră, iar pacientului îi este făcută o ușoară anestezie, pentru ca sentimentul de frică să nu existe. Implantul oferă o forță de masticație mare, conservarea dinților naturali rămăși şi, bineînţeles, îmbunătățirea aspectului danturii.  Este ca formă și funcționalitate asemenea dintelui natural.

Articole recente Ada Dental

Albirea dinților – tehnici și recomandări

Zâmbetul joacă un rol important în viața noastră! De...
vezi articolul

Cum ne afectează fresh-urile, înghețata și băuturile ca …

Vara este anotimpul în care consumăm cu precădere fructe,...
vezi articolul

Front Desk Officer

Descrierea postului Daca esti o persoana carismatica si zambitoare,...
vezi articolul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!