Estetică Facială - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Estetică
Facială

“Dragostea de frumusețe este gust. Crearea de frumusețe este artă” – Waldo.

Clinica noastră vă pune la dispoziție tratamente estetice faciale non-invazive de cea mai înaltă calitate, având posibilitatea de a opta pentru soluții eficiente de diminuare a ridurilor, de remodelare a buzelor și de corecție a conturului facial.

Aceste tipuri de tratamente sunt efectuate de echipa noastră de medici dentiști, iar datorită tehnicilor avansate de anestezie utilizate în medicina dentară, nu veți simți durere.

De ce să apelezi la tratamentele estetice faciale?

Pot exista o mulțime de motive pentru care să îți dorești tratamente de rejuvenare facială. Pe lângă latura pur estetică, aceste operații sunt necesare și persoanelor care, din cauza unor afecțiuni sau accidente, au urme vizibile la nivelul pielii.

De asemenea, odată cu înaintarea în vârstă contururile faciale se estompează, apar și ridurile, iar toate acestea conduc la o scădere a stimei de sine. Poți corecta toate aceste lucruri, într-un mod simplu și fără durere.

Cel mai important aspect rămâne alegerea specialistului pentru aceste proceduri. Din partea sa veți beneficia de consiliere și, doar împreună cu el, veți stabili ce tratamente estetice puteți efectua.

TIPURI DE TRATAMENTE DE ESTETICĂ FACIALĂ OFERITE

Injectări cu Botox (toxina botulinica)
Injectări cu acid hialuronic;
Injectări cu Radiesse;
Mezoterapie (tratamente anti-aging);
Ameliorarea cearcănelor;
Augmentare buze;
Plasmolifting.

Prin intermediul acestor tratamente se pot corecta asimetrii faciale, se poate contura un zâmbet perfect după tratamentele stomatologice efectuate, se pot reduce ridurile, oferind pacientei noastre un aspect mai tânăr.

Injectările cu Botox sunt o soluție rapidă și sigură pentru a scăpa de riduri. Tratamentul cu Botox se folosește preponderent pentru a estompa imperfecțiunile de la nivelul ochilor, ridurile de pe frunte sau de pe gât.

Botox-ul cosmetic este toxina botulinica tip A și reprezintă o proteină produsă de bacteria Clostridium botulinum. În funcție de aria tratată sunt necesare între 4 și 10 injecții, nefiind necesară anestezia locală și nici internarea.

Injecțiile cu acid hialuronic se folosesc tot pentru tratarea ridurilor sau cicatricilor.. Dacă botoxul (toxina botulinică) funcționează prin relaxarea mușchilor de sub riduri, aceste injecții cu acid hialuronic astupa liniile și cutele din piele, inversând practic semnele precoce de îmbătrânire.

Tratamentul cu Radiesse este utilizat mai frecvent pentru zonele pielii afectate de riduri mai adânci. Această substanță are o vâscozitate și o elasticitate mai mare comparativ cu majoritatea fillerelor cu acid hialuronic. Și în acest caz, procedura durează doar câteva minute, iar efectul se păstrează aproximativ doi ani.

Mezoterapia facială are ca efect estomparea ridurilor fine și hidratarea tenului fiind la bază un tratament medical nechirurgical care implică injectări multiple cu substanțe farmaceutice și vitamine. Procedura de mezoterapie ajută în mod natural organismul să refacă tonusul pielii, prin producerea de elastină și colagen.

Plasmolifting este o procedură de regenerare a pielii care utilizează chiar sângele propriu al pacientului, recoltat prin puncție venoasă. De aceea, plasmoliftingul mai este cunoscut și ca "Terapia Vampir".

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru astfel de proceduri?

Înainte de orice procedură estetică, medicul va analiza istoricul dumneavoastră medical și vă va informa cu privire la regimul de îngrijire a pielii pre-operator. De asemenea, se va stabili și un plan de tratament ulterior.

Unele tratamente precum injectările cu Botox nu sunt potrivite femeilor însărcinate sau care alăptează.

Îngrijirea post-operatorie poate fi diferită de la pacient la pacient, mai ales în funcție de procedura estetică realizată, însa timpul de recuperare este mult mai rapid. De obicei, pacienții pot reveni la activitatea normală chiar în aceeași zi sau în a doua zi după procedură.