Digital Smile Design - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Schimba in Engleza

Digital

Smile

Design

Nu doar un rezultat extraordinar,

ci o experiență unică și fantastică!


Îți dorești un zâmbet care să devină cartea ta de vizită, să zâmbești mereu cu încredere și să fii admirat de cei din jur, dar nu știi cum să obții asta?

Ai acum singura clinică din România care poate face asta pentru tine și împreună cu tine!

Ada Dental Center este prima și singura clinică stomatologică din România oficial acreditată DSD (Digital Smile Design), făcând parte dintr-o rețea selectă de clinici de top din întreaga lume, înalt calificate și instruite în abordarea revoluționară DSD, un mod inovativ de a face stomatologie. Doar aici te poți implica în designul propriului tău zâmbet împreună cu cei mai buni specialiști în estetică dentară din lume și cu DSD (Digital Smile Design), programul care a revoluționat stomatologia, accesibil în singura clinică certificată DSD din România. Datorită tehnologiilor moderne, în clinica noastră poți să ai rolul de partener al medicului stomatolog, participând activ la crearea propriului zâmbet cu tehnologia DSD (Digital Smile Design).

Plaque for Ada Dental Center

Ce este Digital Smile Design?

Digital Smile Design este o tehnologie digitală performantă de ultimă oră, care permite proiectarea zâmbetului mult dorit încă de la prima vizită. Acest instrument revoluționar, cunoscut ca fiind, în acest moment, cea mai de succes invenție la nivel mondial în stomatologie, a fost dezvoltat de Dr. Christian Coachman, singurul doctor stomatolog membru în trei dintre cele mai importante Academii de Stomatologie Estetică din lume. Echipa de medici specialiști pregătiți de Dr. Christian Coachman lucrează cu echipa Ada Dental Center pentru ca tu să ai un zâmbet așa cum ți-l dorești, un rezultat extraordinar și o experiență unică!
DSD are la bază un program computerizat care pornind de la fotografii, imagini video și scanări intraorale, permit echipei medicale să lucreze împreună cu tine la crearea zâmbetului ideal, ținând cont de caracteristicile tale unice.
Digital Smile Design este un mix perfect între profesionalism, emoție, predictibilitate, design la nivel de artă, sănătate pe termen lung, frumosul din detalii, încredere și o dantură impecabilă.
Ai astfel parte de o experiență complexă, unică și cu un rezultat extraordinar!


De ce sunt importante imaginile video?

S-a demonstrat că prin înregistrările video se obțin toate trăsăturile de mimică ale pacientului, mult mai în detaliu decât într-o poză, unde surâsul este limitat. Imaginile video ajută la vizibilitatea completă a dinților în toate ipostazele: zâmbet, râs, vorbit, astfel încât rezultatul final este în armonie perfectă și așa cum ne dorim pentru viața de zi cu zi, pe care o trăim în toate aceste ipostaze.
Scanarea digitală înlocuiește acele amprentări incomode cu linguri pline de material care dau tot felul de senzații neplăcute. Pe lângă confortul pacientului, amprenta digitală oferă informații mult mai precise asupra câmpului protetic. Ea face diferența și ajută foarte mult în obținerea unui rezultat final de o precizie extraordinară, cu o perfectă adaptare anatomică.
Ulterior, tot digital, folosind tehnologia 3D, se realizează un mock-up (un model digital cu zâmbetul final) sau/și fațete provizorii, aceasta fiind cea mai bună modalitate de a previzualiza rezultatul estetic și funcțional final înainte ca pacientul să decidă începerea oricărui tratament.
Astfel, pacientul știe exact la ce să se aștepte, cum va arăta la final, și poate să înceapă cu încredere procedurile pentru obținerea zâmbetului ideal, având toate avantajele celei mai avansate tehnologii digitale în domeniu.


Care sunt avantajele tehnologiei DSD?

DSD nu este doar un program care simulează zâmbete, este un program complex folosit în chirurgie, ortodonție și implantologie, care dă rezultate perfecte, așa cum nu s-au obținut niciodată până acum în stomatologie.
Plecând de la simularea zâmbetului, se calculează cu precizie poziția implanturilor, în funcție și de oferta osoasă a pacientului, astfel încât să fie susținut rezultatul final pe care îl dorim. Programul oferă un ghid digital cu care se realizează implantul final.
In ortodonție, DSD se folosește pentru Invisalign, acele gutiere de îndreptare a dinților. Din nou, pacientul își poate vizualiza, cu ajutorul programului, rezultatul final, cu dinții perfect aliniați în poziția corectă pentru un zâmbet ideal estetic dar și sănătos.
Tehnologia Digital Smile Design este extrem de utilă atât pentru medic, cât și pentru pacient. Medicului îi oferă precizia de care are nevoie în toate procedurile care duc la rezultatul final, iar pacientul pornește liniștit și cu încredere la drum alături de medicii specialiști, pentru că a făcut deja un Smile Test Drive și știe, simte și înțelege că zâmbetul său va arăta exact așa cum își dorește.
Zâmbetul, dimensiunea și poziția ideală a dinților sunt redate perfect de această tehnologie revoluționară DSD. Fiecare persoană este diferită, iar procedeul de creație este unic. Estetica este realizată personalizat, în funcție de fiecare pacient, în funcție de forma dinților, a gingiei, a buzelor, dar, mai ales în concordanță cu așteptările acestuia.
Cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design, echipa de medici specialiști hotărăște, împreună cu pacientul, cum va arăta rezultatul final.


Cele 5 standarde de excelență în crearea zâmbetului

Digitalizare
O calitate extraordinară a informației.

Facem Design Digital pentru Zâmbet, ceea ce înseamnă că începem fiecare tratament utilizând tehnologie avansată pentru a colecta și procesa cu meticulozitate informațiile tale dentare, până la cel mai mic detaliu, prin metode de analiză și prelucrare digitală a imaginilor foto și video.

Design facial 3D
Armonizarea zâmbetului cu fața.

Proiectăm noul tău zâmbet 3D, în armonie cu trăsăturile feței pentru a crea un echilibru natural. Numim asta design de zâmbet 3D ghidat facial. Treaba noastră este însă de a transpune zâmbetul ideal armonizat într-o dantură sănătoasă.

Planificare digitală a tratamentului
Cea mai bună decizie!

Echipa noastră de experți în design digital pentru zâmbet îți va crea planul de tratament. Medicii specialiști formează o echipă în jurul fiecărui caz, astfel încât sunt luate cele mai bune decizii, interdisciplinar, ca să îți oferim cele mai înalte standarde de tratament pentru un rezultat perfect.

Trial smile
Tu testezi și aprobi.


Ți-ai cumpăra o mașină fără să o testezi? Fiecare companie auto oferă un drive-test. Pentru prima oară în stomatologie, se poate face un Drive Test care te ajută să vezi, să simți, să înțelegi și să aprobi rezultatul și designul final al propriului zâmbet înainte de începerea tratamentului. Vom lucra împreună pentru a ne asigura că înțelegem cu adevărat ceea ce îți dorești.

Ghidare digitală dentară
Tratamentul tău.


Folosim programe speciale de printare digitală, pentru a îți oferi un tratament personalizat precis. Asta înseamnă că rezultatul final va fi exact ceea ce ai aprobat inițial, în planul de tratament. Ada Dental Center este singura clinică din România certificată DSD, cu tehnologia și know-how-ul pentru a oferi acest nivel de control al calității.

Prima
programare


A doua
programare