0723 071 014

Programări online

Digital Smile Design – tehnici precise pentru zambete perfecte

Digital Smile Design este un concept stomatologic de simulare a viitorului zambet .“Atunci cand stii unde vrei sa ajungi, ajungi mult mai usor”.
Pacientul constientizand cum va fi zambetul, va intelege si va accepta mult mai usor planul de tratament si toate terapiile necesare ajungerii la rezultatul final dorit.

De asemenea, plecand de la aceasta simulare, medicul coordonator va putea stabili impreuna cu medicii specialisti un plan de tratament corect pentru a avea un rezultat final al zambetului functional si estetic.
Plecand de la simularea rezultatului final, ortodontul poate realiza simularea miscarilor dentare astfel incat sa se obtina zambetul acceptat si dorit de pacient.
Simularea zambetului joaca un rol important in chirurgia si implatologia ghidata digital. Implantarea se va face in pozitia optima pentru obtinerea rezultatului dorit. In stomatologia actuala nu se mai poate vorbi de estetica dento-faciala fara simularea zambetului.

Indepartarea oricarei temeri a pacientului despre “cum va fi rezultatul final”, face ca tratamentul stomatologic sa fie mult mai confortabil si corect realizat.
Conceptul DSD creeaza o alta fata a stomatologiei, mult mai umana, artistica si emotionala, dar in acelasi timp mult mai precisa.

Articole recente Ada Dental

De ce implant? Fortele din masticatie dau raspunsul...

Cand mestecati, apar cele mai mari forte in organismul uman. Se propaga in jos,...
vezi articolul

Tratamentul interdisciplinar in interventiile chirurgicale

“Chirurgia nu ajuta pacientul, daca acesta nu are un plan de tratament global....
vezi articolul

„Chirurgul si pacientul sunt parteneri. Ambii...

Dr. George Stuparu Medic chirurgie...
vezi articolul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!