Digital Smile Design - tehnici precise pentru zambete perfecte - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Digital Smile Design – tehnici precise pentru zambete perfecte

4/11/19 8:00 AM

Digital Smile Design este un concept stomatologic de simulare a viitorului zambet .“Atunci cand stii unde vrei sa ajungi, ajungi mult mai usor”.
Pacientul constientizand cum va fi zambetul, va intelege si va accepta mult mai usor planul de tratament si toate terapiile necesare ajungerii la rezultatul final dorit.

De asemenea, plecand de la aceasta simulare, medicul coordonator va putea stabili impreuna cu medicii specialisti un plan de tratament corect pentru a avea un rezultat final al zambetului functional si estetic.
Plecand de la simularea rezultatului final, ortodontul poate realiza simularea miscarilor dentare astfel incat sa se obtina zambetul acceptat si dorit de pacient.
Simularea zambetului joaca un rol important in chirurgia si implatologia ghidata digital. Implantarea se va face in pozitia optima pentru obtinerea rezultatului dorit. In stomatologia actuala nu se mai poate vorbi de estetica dento-faciala fara simularea zambetului.

Indepartarea oricarei temeri a pacientului despre “cum va fi rezultatul final”, face ca tratamentul stomatologic sa fie mult mai confortabil si corect realizat.
Conceptul DSD creeaza o alta fata a stomatologiei, mult mai umana, artistica si emotionala, dar in acelasi timp mult mai precisa.

quote

Articole recente Ada Dental

Molari de minte cu probleme de erupție

Aproape că nu există persoană care să nu fi experimentat măcar o dată în...
vezi articolul

Albirea dentară: tipuri de tratament pentru un zâmbet...

Un aspect estetic al danturii, cu dinți albi, sănătoși, oferă încredere și...
vezi articolul

Ce este chistul dentar și cum poate fi acesta tratat

Chistul dentar este o mică umflătură sau o cavitate umplută cu lichid,...
vezi articolul