0723 071 014

Programări online

Despre Ada Dental Center

“Zâmbește şi îţi vei atinge visul!”

Emoție…Fericire…Trăim zi de zi, alături de pacienții noștri, bucuria rezultatelor spectaculoase realizate de echipa de specialiști Ada Dental Center.

Sănătos, frumos și mai ales spectaculos!

Echipa de specialişti Ada Dental Center tratează fiecare caz cu maximă seriozitate şi responsabilitate, dezvoltând pe termen lung, cu fiecare pacient, o relaţie bazată pe încredere şi prietenie.

TUR VIRTUAL CLINICA ADA DENTAL CENTER

Clinica Ada Dental utilizează tehnologia Digital Smile Design, o nouă eră în Stomatologie. O experiență unică, revoluționară, care vă corectează dantura.

Cu ajutorul fotografiilor și al unei amprente dentare digitale, sistemul DSD ne arată de la început care este rezultatul final pentru dantura pacientului.

“Cu DSD, devii coautorul propriului zâmbet.”

La Ada Dental Center veţi descoperi servicii dento-faciale de cea mai înaltă calitate. Servicii stomatologice, tehnici de înfrumuseţare și modelare facială la nivel de artă. Pentru că iubim frumosul şi ne place perfecțiunea.

“Prietenia este egalitatea armonioasă.”
Seneca

“Pentru noi importanți sunt pacienții.
Vrem să le redăm încrederea în sine, pofta de viață și bucuria. ”

“Fii stăpân pe tine însuți și vei stăpâni lumea!” – Dostoievski

Tratamentele medicale de ultimă generaţie, dar şi tehnicile de înfrumuseţare de top, oferă pacienţilor noştri servicii de calitate într-un mediu relaxant, fără frică şi fără durere.

De mai bine de 20 de ani, reuşim să îmbinăm experienţa acumulată, cu tehnologia de ultimă generaţie, pentru a fi mai aproape de perfecțiune. Noi ştim cum arată zâmbetul perfect şi vedem, în fiecare zi, emoţia rezultatului bine făcut.

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!