Clinica stomatologica sector 2 - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Bine ai venit la clinica stomatologică Ada Dental din sectorul 2 - București

Clinica stomatologică Ada Dental din sector 2 București reunește o echipă de medici, tehnicieni şi asistente medicale, care împreună ating cele mai performante rezultate în domeniul stomatologiei. Punem accent pe tratamente moderne, cu tehnologii de ultimă oră, adaptate mereu nevoilor, cât și dorințelor pe care le au pacienții.

La Ada Dental vei beneficia de atenție și seriozitate în toate fazele de tratament. Suntem responsabili și dedicați în meseria noastră și avem grijă ca tu să te bucuri mereu de o lucrare longevivă, estetică și practică.

Punem accent pe prietenia și încrederea pe care le stabilim cu fiecare pacient în parte. Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice din sectorul 2 ne poți contacta pentru o programare la numărul de telefon: 0723 071 014.

DE CE SĂ ALEGI ADA DENTAL?

Peste 20 ani de experiență medicală

Tehnologia îmbinată cu experiența aduce o mulțime de beneficii pentru pacient. La clinica Ada Dental aveți siguranța unor diagnostice puse de specialiști, confirmate mereu și cu aparatura medicală.

Digital Smile Design: zâmbete la nivel de artă

Ada Dental este singura clinică din România acredită pentru tehnologia Digital Smile Design. O experiență unică, revoluționară, care vă corectează dantura și vă crează zâmbetul perfect pe care l-ați dorit mereu.

Tratamente fără durere, în siguranță

De la început și până la final suntem alături de tine. Fiecare procedură medicală încercăm să o realizăm cu un maxim de confort pentru pacient, în deplină siguranță. Dorim să îți demostrăm că fiecare vizită la dentist poate fi o plăcere.

Empatia față de pacient

Pe lângă pregătirea profesională riguroasă, la noi vei găsi respect, empatie și răbdare în oferirea serviciilor stomatologice. Credem în puterea zâmbetelor și în dezvoltarea unei relații de încredere cu fiecare pacient.

Servicii integrate

De la profilaxie și igienă dentară, oferim servicii până la specialități precum chirurgie dentară sau estetică facială. Mai mult decât atât, colaborăm în stransă legătură cu numeroși medici stomatologi.

S.M.I.L.E. by Ada Dental

Smile este cel mai complex program de prevenție dentară din România, realizat de o echipă de specialiști în stomatologie care au grijă de Sănătatea și Menținerea sănătății pe termen lung.

PĂRERILE PACIENȚILOR NOȘTRI

O clinica tip boutique concentrata pe confortul pacientului! Rezultatele peste asteptari redau zambetul celor ce ajung pe mainile doctorilor acestei clinici!
Sunt extrem de multumit! Recomand!

Andrei Cristescu

Un personal amabil si foarte atent cu pacientii, medici rabdatori si foarte bine pregatiti, atmosfera primitoare in cabinete moderne. Le multumesc pentru profesionalismul de care au dat dovata. Recomand!

Ștefania Vilcu

O echipa minunata ! Medici foarte bine pregatiti, servicii de inalta calitate, atentie si preocupare pentru binele pacientului. Recomand cu mare drag Dr. Ramona Panaite, Dr. Cristina Berechet si Dr. Andreea Dibu.

Marina Istrate

Tehnologia digitală este parte integrantă din tratamentele oferite pacienților noștri. Suntem singura clinică stomatologică din România oficial acreditată în Digital Smile Design, o tehnologie inovativă de planificare computerizată precisă, pentru rezultate remarcabile.

La Ada Dental, grație proceselor digitale din tratamentul stomatologic, îți oferim un confort sporit și un tratament personalizat, lucrări realizate prin frezaj computerizat pentru o adaptare perfectă, toate acestea având ca obiectiv rezultate predictibile și de lungă durată.