Chirurgie dentară - Ada Dental Center

0723 071 014

Programări online

PROGRAMARE ONLINE 0723.071.014

Chirurgie dentară

Cu chirurgia dentară remediezi afecțiunile la nivelul zonei bucale

Chirurgia dentară este o ramură a stomatologiei, care remediază o afecţiune mai complicată, la nivelul zonei bucale, cea mai frecventă intervenție chirurgicală intâlnită în stomatologie fiind reprezentată de extracția dentară. Atunci când un dinte este foarte distrus și nu mai poate fi refăcut sau dacă îmbolnăvirea sa provoacă complicații, atunci el trebuie extras.

Clinica stomatatologică Ada Dental Center pune la dispoziția pacientilor o echipă de medici specializați și tehnica inovatoare pentru stabilirea fizionomiei pacientului, prin intervenții fără durere. Orice intervenție chirurgicală se realizează sub anestezie sau intervențiile mari sub sedare. Astfel, nici intraoperator nici postoperator nu există durere.

1

2

3

4

În cadrul clinicii noastre, realizăm urmatoarele intervenții chirugicale:

implanturi dentare;

extracții dentare;

extracția dinților incluși;

rezecții apicale;

chistectomii;

augmentare creastă alveolară;

adiții osoase și aplicări de membrane;

chirurgie parodontală;

lift sinus;

intervenții chirurgicale ajutătoare protezării.

Toate aceste intervenții chirurgicale se realizează de către chirugul nostru specialist Oro-Maxilo-Facial, în săli speciale, complet utilate cu echipamente moderne și în condiții maxime de asepsie.

Astfel, ne asigurăm ca fiecare pacient al clinicii noastre beneficiază de:
• Tehnologie de ultimă generație, care contribuie la calitatea actului operator;
• Confort pe toată durata intervenției;
• Minimalizarea riscurilor complicațiilor postoperatorii;
• Rezultate estetice excelente.

Clinica folosește tehnologie de ultimă generație în medicina dentară, iar experiența noastră de mai bine de 25 de ani în acest domeniu face ca tratamentele să se apropie de perfecțiune.

Suntem emoționați să vedem de fiecare dată reușita intervențiilor noastre și schimbările pe care acestea le aduc în viețile pacienților care ne-au ales.

O preocupare constantă a noastră este să îmbinăm cât se poate mai fericit partea funcțională (sănătatea dinților și a cavității bucale în general) cu partea estetică (aspectul dinților și a gingiilor). Toate intervențiile sunt realizate într-un mediu relaxant și, foarte important, fără durere. Iar pacienții care revin o fac chiar și fără frică.