Cazuri clinice Ada Dental Center

Implantologie computerizată

Un zâmbet frumos îți dă încredere în tine!
Una din traumele cele mai mari prin pierderea dinților este cea psihică și psihologică. Dar acum avem rezolvarea! Implanturi și dinți în aceeași ședintă (ALL on Six sau All on Four)!
Digital Smile Design, […]

vezi detalii

Estetică Dentară

Un zâmbet nou poate să vă facă să arătați mai încrezători, mai frumoși, mai inteligenți, mai de succes! Pentru asta, pacienta din imagini a venit la Ada Dental Center să-și schimbe lucrarile vechi și să capete un alt zambet.

vezi detalii

Dantură impecabilă

Proaspătă mămică, și-a dorit ca în pozele pe care le face alături de bebelușul ei să aibă un zâmbet minunat. Dinții ei naturali aveau o colorație excesivă și erau plini de obturații.

vezi detalii

Zâmbet de Hollywood

Ana Maria nu a renunțat la visul ei… acela de a avea un zâmbet de Hollywood. Cu ajutorul specialiștilor stomatologi Ada Dental Center, visul i-a fost împlinit. Având o linie mediană a dinților superiori deviată și linia incizală ușor coborâtă, și-a dorit să-și corecteze zâmbetul.

vezi detalii

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!