0723 071 014

Programări online

Digital Smile Design – un zâmbet de vedetă

Descriere caz

Pacienta Savuică Dana și-a dorit o restaurare de Hollywood și de aceea s-a prezentat în clinica noastră.

A fost necesar un tratament interdisciplinar, tratamente parodontale, chirugicale, endodontice, am efectuat DSD-ul și restaurările finale cu ajutorul coroanelor frezate CAD/CAM.

Programul DSD nu creează doar restaurări dentare frumoase, ci restaurări estetice dento-faciale și funcționale în același timp. Este un program ale cărui caracteristici principale sunt corectitudinea și precizia.

În gerenal, în cazul pacienților cu o igienă bună, problemele parodontale se datorează dezechilibrelor ocluzale, date de pozițiile incorecte ale dinților, restaurărilor protetice incorecte, diverselor ticuri și obiceiuri vicioase. Cu ajutorul DSD-ului reușim să refacem un plan de ocluzie cât mai puțin agresiv, iar odata tratate problemele parodontale, reușim să ținem sub control evoluția bolii.

În orice restaurare, de acest gen, sunt obligatorii ședințele de echilibrare ocluzala pe care medicul le stabilește. Un astfel de tratament nu se termină cu cimentarea dinților.

Cazuri recente Ada Dental

Prin DSD totul devine posibil

Pacientul, în vârstă de 62 de ani, s-a prezentat în cadrul clinicii pentru restaurarea funcțională a arcadelor...
vezi cazul

Un caz „mai altfel”

Pacientul, în vârstă de 36 de ani, s-a prezentat în cadrul clinicii dorindu-și foarte mult să se găsească o...
vezi cazul

Un zâmbet frumos este unul sănătos

Pacienta s-a prezentat în cadrul clincii pentru o restaurare estetică si funcțională a arcadelor...
vezi cazul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!