0723 071 014

Programări online

Cum putem face un om fericit?

Descriere caz

Pacienta, în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat în clinică cu o restaurare dentară maxilară neadaptată, așa cum se poate și vedea în poza inițială.

La mandibulă prezinta două edentații rezolvate ulterior, prin implanturi dentare.

Boala parodontală  este evident prezentă cu resorbții osoase, retractii gingivale și mobilități de gradul I și II ale dinților restanți mandibulari.

Tratamentul a început cu cel parodontal, în momentul în care s-a realizat stabilizarea parodontală a dinților s-a trecut la etapa de simulate DSD estetică și funcțional-ocluzală.

Am ajuns la concluzia că opțiunea cea mai bună pentru pacientă este acoperirea tuturor dinților cu ajutorul coroanelor frezate CAD/CAM și rezolvarea edentațiilor prin implanturi dentare.

Rezultatul final vorbește de la sine!

Cum poți face un om fericit atunci când nu mai are nici o speranța de rezolvare? Prin simulare și proiectare DSD pentru găsirea soluției cele mai corecte!

Prin tratamente interdisciplinare în care sunt implicați specialiști ce reușesc sa facă această comunicare perfect și nu in ultimul rând, printr-o relație medic-pacient bazată pe respect și încredere.

Cazuri recente Ada Dental

Prin DSD totul devine posibil

Pacientul, în vârstă de 62 de ani, s-a prezentat în cadrul clinicii pentru restaurarea funcțională a arcadelor...
vezi cazul

Un caz „mai altfel”

Pacientul, în vârstă de 36 de ani, s-a prezentat în cadrul clinicii dorindu-și foarte mult să se găsească o...
vezi cazul

Un zâmbet frumos este unul sănătos

Pacienta s-a prezentat în cadrul clincii pentru o restaurare estetică si funcțională a arcadelor...
vezi cazul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!