Articole Ada Dental Center

17 aprilie 2019

Tratamentul ortodontic fără brackeți

O consultație la medicul nostru specialist ortodont vă poate confirma necesitatea unui tratament ortodontic.

28 ianuarie 2019

Plasmoliftingul

Plasmoliftingul/Plasmodentul este un sistem universal, revoluționar de regenerare a țesuturilor prin injectarea locală a plasmei trombocitare proprie.

28 ianuarie 2019

Conceptul de smile design (DSD)

Ce înseamnă smile design? Smile Design-ul prezintă o alta față a stomatologiei, mult mai umană, emoțională și artistică dar în același timp mult mai precisă și eficientă.

28 ianuarie 2019

Sigilarea dentară pentru prevenția cariilor la copii

Cu toții ne dorim un zâmbet sănătos și strălucitor pentru copiii noștri. Însă cariile își fac apariția chiar și atunci cand avem grijă ca cei mici să își perieze dințișorii, să folosească ața dentară și apa de gură.

18 decembrie 2018

Digital Smile Design (DSD) – Ada Dental Center

Prezentăm o altă față a stomatologiei,  mult mai umană, emoțională și artistică dar în același timp mult mai precisă și eficientă datorită tehnologiei digitale.

7 august 2018

IMPLANT INSTANT

Ghidul chirugical Digital Smile Design este folosit în cazul persoanelor care și-au pierdut, în anumite împrejurări, dinții. Ne arată încă de la prima consultație, care va fi designul final al danturii şi ce tratamente se vor face înainte de implanturile dentare.

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!