0723 071 014

Programări online

ALB MĂRGĂRITAR

Un zâmbet alb….imaculat… sănătate orală excepțională. La Ada Dental Center…. îți poți face o albire profesională de calitate, cu ajutorul sistemului revoluționar Philips Zoom! WhiteSpeed.

După un consult stomatologic și corectarea micilor imperfecțiuni ale danturii, albirea se va face cu ajutorul unei lămpi: Philips Zoom. În etapa de pregătire, pe suprafața dinților se aplică un gel de peroxid de hidrogen, iar după se proiectează pe dinți lumina lămpii  Philips Zoom,  lumina care activează substanța din compoziția gelului. Aceasta pătrunde în suprafața dintelui albind zonele cu probleme. Zâmbetul poate deveni mai alb, cu până la 8 nuanțe, petele de pe dinți vor dispărea ca prin minune, iar smalțul dinților, va fi mai protejat. Rezultatele sunt  imediate şi spectaculoase. Procesul de albire dentară Philips Zoom durează 45 de minute, nu doare și nu produce disconfort pacientului. Rezultatele durează până la 2 ani, în funcție de stilul de viață al fiecărui pacient.

 

Articole recente Ada Dental

Albirea dinților – tehnici și recomandări

Zâmbetul joacă un rol important în viața noastră! De...
vezi articolul

Cum ne afectează fresh-urile, înghețata și băuturile ca …

Vara este anotimpul în care consumăm cu precădere fructe,...
vezi articolul

Front Desk Officer

Descrierea postului Daca esti o persoana carismatica si zambitoare,...
vezi articolul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!