0723 071 014

Programamri online

ZÂMBETUL PERFECT

Digital Smile Design este sistemul digital, de ultimă generație, care oferă atât pacienților Ada Dental Center, cât și medicilor stomatologi, posibilitatea vizualizării danturii, încă de la prima ședință. Digital Smile Design indică ce tratamente vor trebui efectuate, pentru ca lucrarea finală să fie una de succes. Cu numai o poză, pacientului îi este arătată forma finală a zâmbetului. Se construiește o proteză de ceară, care va fi modelată pe gura pacientului, astfel încât să putem decide împreună dacă rezultatul este cel dorit.

Mai mult, Digital Smile Design, ne poate face probă computerizată, cu diverse tipuri de dantură, deja existențe în baza lor de date. În acest fel, putem alege forma dinților potrivită fiecărui maxilar, culoarea și ce tratamente se vor face înainte de construcția danturii. Rezultatele sunt de excepție, personalizate pentru fiecare pacient, un succes pentru medicii Ada Dental Center.

 

Articole recente Ada Dental

Front Desk Officer

Descrierea postului Daca esti o persoana carismatica si zambitoare,...
vezi articolul

Tratamentul ortodontic fără brackeți

O consultație la medicul nostru specialist ortodont vă poate...
vezi articolul

Plasmoliftingul

Plasmoliftingul/Plasmodentul este un sistem universal, revoluționar de regenerare a...
vezi articolul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!