Articole Ada dental

Plasmoliftingul

Plasmoliftingul/Plasmodentul este un sistem universal, revolutionar de regenerare a tesuturilor prin injectarea locala a plasmei trombocitare proprie. Celulele sangvine umane deja contin tot ceea ce este necesar pentru vindecare, revitalizare si reintinerirea tesuturilor.

Trombocitele produc fibrina care coaguleaza sangele si opresc sangeraraile in cazul ranilor. Dar trombocitele mai contin si factori de crestere, vitamin, protein si enzime ce pornesc procesele de autovindecare si autointinerire.

Este o metoda inventata si testata stiintific de doi rusi Renat R.Ahemerov si Roman F.Zarualii, de tratare, prevenire a aparitiei bolilor. Este o metoda deja folosita in multe domenii ale medicinei ca urologia, ginecologia, stomatologia, estetica faciala, fertilizari etc.

La baza acestei tehnici este o metoda speciala de prelucrare a sangelui pacientului prin centrifugare si folosirea unor eprubete speciale de plasmolifting biotehnologice vidate. Fata de alte metode de PRP unicitatea acestei tehnici consta in obtinerea unei plasma de injectare cu continut foarte ridicat de trombocite .

Plasmodentul-esential in stomatologie
Zonele injectate sunt zonele inflamate ale gingiei sau alei mucoasei, zone infectioase, in alveolele dintilor extrasi sau dinti cu tratamente endodontale, in zonele implanturilor sau aditiilor osoase, in liftingurile sinusale.

Plasma injectata datorita calitatilor ei unice va ajuta la refacerea vasculara a zonelor afectate ajutand la normalizarea hidrodinamicii, respiratiei tisulare si schimburilor de substante. De asemenea ajuta la intarirea si refacerea osoasa si stimuleaza imunitatea locala.
Antibioticele si antiinflamatoriile folosite in stomatologienu sunt atat de eficiente si nu stimuleaza regenerarea. Chiar in cazul in care sunt necesare antibioticele plasmodentul va stimula efectul acestora.

Nu exista efecte secundare, alergii, efecte negative de aparitie a tumorilor. Nu sunt toxice si exclude posibilitatea infectarii.
Cand folosim plasmodentul in stomatologie?

-parodontopatii generalizate
-gingivite
-postextractional, postoperator, postimplantare
-tratament stimulator in ortodontie
-periimplantite
-regenerare osoasa
-regenerare tisulara
-intretinere si profilaxie
-reduce foarte mult timpii de vindecare iar la bolnavii cronici, diabetici, cu probleme de vindecare plasmodentul este essential in vindecare si cicatrizarea corecta.

Efectele plasmodentului:

-reduce inflamatia
-elimina procesele infectioase
-grabeste vindecarea
-stimuleaza regenerarea osoasa si tisulara
-scade mobilitatea dentara
-reda culoarea si textura gingiei si a mucoasei

PLASMOLIFTING ESTE O PROCEDURA FOLOSITA LA INTINERIREA SI REJUVENAREA FETEI.

Mecanismul de recapatare a tineretii este ascuns in corpul nostru.
Aspectul pielii ne poate bucura sau intrista. Intram zilnic in contact cu produse chimice agresive. Cu varsta celulele nu mai primesc volumul necesar de oxigen, umiditate si nutrient. Se micsoreaza volumul fibroblastelor celulei care elaboreaza acid hialuronic, colagen si elastina. Apare astfel uscaciunea, exfolierea si apar primele riduri.
Plasmogelul-este un gel nativ pregatit din plasma proprie bogata in trombocite cu ajutorul setului de eprubete plasmolifting. Acesta se injecteaza in dermul superficial al pielii fetei, gatului, decolteului, mainilor precum si in ridurile fetei, pleoape, cearcane.

Se foloseste in estetica faciala in:

-deshidratarea pielii
-cronoimbatranire
-fotoimbatranire
-tratamentul pigmentarii excesive
-profilaxia si tratamentul acneei si postacneii
-ingrijirea pielii sensibile
-dermatita
-exeme
-reducerea ridurilor
-reducerea cearcanelor
-liftingul peoapei superioare.

Programare
Online

In urma efectuarii unei programari, veti fi contactat
pentru confirmare. Programarea, se considera
efectuata, numai dupa confirmarea telefonica.
Va multumim!