Despre Ada Dental Center

“Zâmbeste şi îţi vei atinge visul!”

Emoție…Fericire…Trăim zi de zi, alături de pacienții noștri, bucuria rezultatelor spectaculoase realizate de echipa de specialiști Ada Dental Center.

Sănătos, frumos și mai ales spectaculos!

Echipa de specialişti Ada Dental Center tratează fiecare caz cu maximă seriozitate şi responsabilitate, dezvoltând pe termen lung, cu fiecare pacient, o relaţie bazată pe încredere şi prietenie.

Clinica Ada Dental utilizează tehnologia Digital Smile Design, o noua eră în Stomatologie. O experiență unică, revoluționară, care vă corectează dantura.

Cu ajutorul fotografiilor și al unei amprente dentare digitale, sistemul DSD ne arată de la început care este rezultatul final pentru dantura pacientului.

“Cu DSD, devii coautorul propriului zâmbet.”

La Ada Dental Center veţi descoperi servicii dento-faciale de cea mai înaltă calitate. Servicii stomatologice, tehnici de înfrumuseţare și modelare facială la nivel de artă. Pentru că iubim frumosul şi ne place perfecțiunea.

“Prietenia este egalitatea armonioasă.”
Seneca

“Pentru noi importanți sunt pacienții.
Vrem să le redăm încrederea în sine, pofta de viață și bucuria. ”

“Fii stăpân pe tine însuți și vei stăpâni lumea!”
Dostoievski

Tratamentele medicale de ultimă generaţie, dar şi tehnicile de înfrumuseţare de top, oferă pacienţilor noştri servicii de calitate într-un mediu relaxant, fără frică şi fără durere.

De mai bine de 20 de ani, reuşim să îmbinăm experienţa acumulată, cu tehnologia de ultimă generaţie, pentru a fi mai aproape de perfecțiune. Noi ştim cum arată zâmbetul perfect şi vedem, în fiecare zi, emoţia rezultatului bine făcut.

Programare
Online

In urma efectuarii unei programari, veti fi contactat
pentru confirmare. Programarea, se considera
efectuata, numai dupa confirmarea telefonica.
Va multumim!