0723 071 014

Programamri online

Dantură impecabilă

Descriere caz

Proaspătă mămică, și-a dorit ca în pozele pe care le face alături de bebelușul ei să aibă un zâmbet minunat. Dinții ei naturali aveau o colorație excesivă și erau plini de obturații. Proiectul Digital Smile Design și Mockup-ul i-au arătat forma finală a dinților săi, înainte de a fi începută lucrarea.
Dinții cu probleme au fost acoperiți cu zirconiu Katana CAD CAM, de culoare alb natural.

Cazuri recente Ada Dental

Protetică dentară – restaurare dantură cu plan digital (DSD)

"Zâmbetul împodobește chipul omului", de aceea, pacienta din imagini, în vârstă de 45 de ani, ne-a solicitat ajutorul. Din cele 2 variante de tratament propuse de către specialiștii Ada Dental - cel ortodontic și cel de protetică dentară, pacienta a ales lucrările protetice. Restaurarea a început cu un plan digital al viitorului zâmbet (DSD), au urmat tratamente endodontice și parodontale pentru asigurarea unei danturi sănătoase. La finalul tratamentelor, pacientei i s-au aplicat coroane din zirconiu monolitic, frezate CAD/CAM.
vezi cazul

Restaurarea completă a danturii pierdute în urma bolii parodontale

Tehnologia avansată în domeniul stomatologiei ne permite să realizăm restaurarea completă a danturii, după pierderea ei. Pacientul din imagini și-a pierdut dantura din cauza parodontopației sau a bolii parodontale. Această boală reprezintă inflamația țesuturilor de susținere a dintilor și este o leziune ireversibilă, care în timp duce la pierderea dinților de pe arcadele dentare. Acestuia i s-au aplicat numeroase tratamente și intervenții stomatologice, printre care: adiții osoase de reconstrucție a crestei osoase, lift sinusuri bilaterale, protezare imediata ALL on 6 la maxilar si ALL on 4 la mandibula. Dupa 7 luni, echipa noastră de medici specialiști au ales ca soluție de tratament finala o lucrare fixă înșurubată la mandibula și la maxilar din infrastructură metalica injectată cu compozit. Astfel, pacientul beneficiază de o restaurare sigură ce îi oferă, în primul rând, confort, o estetică a arcadelor cu pierderi ale nivelului osos. Mai mult decât atât, această restaurare de lungă durată este o lucrare ce permite, la intervale de timp, curațarea și controlul implanturilor.
vezi cazul

Restaurare dantură cu coroane din zirconiu

Nu doar femeile își doresc un zâmbet perfect, ci și bărbații. Este și cazul pacientului nostru, Mihai, care a ajuns la clinica noastră din dorința de a-și restaura dantura și a avea un zâmbet “de Hollywood”. La prima întâlnire cu specialiștii noștri, pacientului i s-a realizat o simulare DSD (Digital Smile Design), prin intermediul căreia am obținut zâmbetul ideal pe care Mihai și-l dorește. Zâmbetul, dimensiunea și poziția ideală a dinților sunt redate perfect de această tehnologie, estetica a fost realizată în funcție de problemele pacientului, forma dinților, dar, mai ales în concordanță cu așteptările acestuia. Astfel, Mihai și-a văzut zâmbetul final înainte de începerea oricărui tratament stomatologic. Au urmat o serie de tratamente endodontice și parodontale pentru a asigura danturii pacientului restaurări sănătoase și de lungă durată, nu doar beneficii estetice. Toate aceste intervenții au fost realizate sub anestezie, pentru ca pacientul să nu simtă durere. În final, s-au realizat și s-au aplicat coroane din zirconiu monolitic, frezate CAD/CAM. După aproximativ 8 ședințe în cadrul clinicii noastre, ne bucurăm că Mihai are acum un zâmbet perfect, așa cum și-a dorit și o dantură sănătoasă.
vezi cazul

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!