0723 071 014

Programări online

Articole Ada Dental Center

24 iunie 2019

Cum ne afectează fresh-urile, înghețata și băuturile carbogazoase sănătatea dentară

Vara este anotimpul în care consumăm cu precădere fructe, legume, dar și înghețată și băuturi carbogazoase reci. Sunt mici plăceri care ne ajută să facem față temperaturilor crescute și să nebucurăm de zilele însorite.

20 mai 2019

Front Desk Officer

Descrierea postului Daca esti o persoana carismatica si zambitoare, comunicativa, organizata si atenta la detalii, te asteptam in echipa noastra.

17 aprilie 2019

Tratamentul ortodontic fără brackeți

O consultație la medicul nostru specialist ortodont vă poate confirma necesitatea unui tratament ortodontic.

28 ianuarie 2019

Plasmoliftingul

Plasmoliftingul/Plasmodentul este un sistem universal, revoluționar de regenerare a țesuturilor prin injectarea locală a plasmei trombocitare proprie.

28 ianuarie 2019

Conceptul de smile design (DSD)

Ce înseamnă smile design? Smile Design-ul prezintă o alta față a stomatologiei, mult mai umană, emoțională și artistică dar în același timp mult mai precisă și eficientă.

28 ianuarie 2019

Sigilarea dentară pentru prevenția cariilor la copii

Cu toții ne dorim un zâmbet sănătos și strălucitor pentru copiii noștri. Însă cariile își fac apariția chiar și atunci cand avem grijă ca cei mici să își perieze dințișorii, să folosească ața dentară și apa de gură.

Programare
Online

În urma efectuării unei programări, veți fi contactat pentru confirmare. Programarea, se consideră efectuată, numai dupa confirmarea telefonică.
Vă multumim!