Articole Ada Dental Center

28 ianuarie 2019

Plasmoliftingul

Plasmoliftingul/Plasmodentul este un sistem universal, revolutionar de regenerare a tesuturilor prin injectarea locala a plasmei trombocitare proprie.

28 ianuarie 2019

Conceptul de smile design (DSD)

Ce inseamna smile design? Smile Design-ul prezinta o alta fata a stomatologiei, mult mai umana, emotionala si artistica dar in acelasi timp mult mai precise si eficienta.

28 ianuarie 2019

Sigilarea dentara pentru preventia cariilor la copii

Cu totii ne dorim un zambet sanatos si stralucitor pentru copiii nostri. Insa cariile isi fac aparitia chiar si atunci cand avem grija ca cei mici sa isi perieze dintisorii, sa foloseasca ata dentara si apa de gura.

18 decembrie 2018

Digital Smile Design (DSD) – Ada Dental Center

Prezentam o alta fata a stomatologiei; mult mai umana, emotionala si artistica dar in acelasi timp mult mai precisa si eficienta datorita tehnologiei digitale.

7 august 2018

IMPLANT INSTANT

Ghidul chirugical Digital Smile Design este folosit în cazul persoanelor care și-au pierdut, în anumite împrejurări, dinții. Ne arată încă de la prima consultație, care va fi designul final al danturii şi ce tratamente se vor face înainte de implanturile dentare.

3 august 2018

ALB MĂRGĂRITAR

Un zâmbet alb….imaculat… sănătate orală excepțională. La Ada Dental Center…. îți poți face o albire profesională de calitate, cu ajutorul sistemului revoluționar Philips Zoom! WhiteSpeed.

Programare
Online

In urma efectuarii unei programari, veti fi contactat
pentru confirmare. Programarea, se considera
efectuata, numai dupa confirmarea telefonica.
Va multumim!